Hverdagsliv

OPPSKRIFTEN PÅ FRESHE SOMMERLEGGER

13. juni 2022

Annonse EFI / Bestill gratis startpakke HER

SUMMERTIME 🤍

Jeg postet nettopp en ny reel på Instagram som du kan se her. Noen som kjenner seg igjen? Når sommeren kommer, setter jeg i gang full oppussing av hele kroppen. Jeg skrubber hud, filer føttene, barberer legger/armhuler/bikinilinja, fikser negler, får lagt nye striper i håret, skjerper meg ekstra på hudpleien, tar selvbruning, fikser bryn… Hva er det jeg ikke gjør?! Og så kommer Gravlyset gående og orker så vidt å ta på seg solkrem. God sommer! 😂☀️ Nesten så det føles litt urettferdig til tross for at det er helt valgfritt. Jeg kunne da valgt å hoppe ut i sommeren med stubber på leggene jeg også. Men det vil jeg ikke. Jeg vil føle meg fresh! 💛

Som mange her inne nok vet, så har jeg barbert leggene med Intuition fra EFI i lang tid. I 6 år, for å være ganske så nøyaktig! Og en av grunnene til at jeg elsker den høvelen så høyt, er nettopp fordi det går så smooth og raskt. Jeg har regnet ut at jeg bruker sånn cirka 20 sekunder per legg, i tillegg til 2 sekunder per storetå (hehe). Og det at jeg aldri har kuttet meg på høvelen – det sier jo sitt. Hudpleie-enheten som sitter rundt barberbladet, gjør at barberingen blir såpeglatt og går superfort. Som tidenes største bonus, står man igjen med silkemyke legger som er ferdig «smurt». Hudpleie-enheten inneholder blant annet aloe-vera, så jeg anbefaler den til alle som nevner at de har tørr hud på leggene. Selv kan jeg få skikkelig krokodillehud på leggene, spesielt om vinteren. Så jeg bruker Intuition året rundt, selv om jeg skal innrømme at det er sjeldnere på vinteren enn om sommeren.

INTUITION FRA EFI 🤌🏼

Men okey, jeg tenkte å dele min suksessoppskrift på freshe sommerlegger. Hvordan jeg kan kalle det en suksessoppskrift?! Leggene mine var det første Gravlyset la merke til da vi møttes for første gang. Han syns de glødet så fint og var så freshe – har han sagt nå i ettertid 🤓

Her er oppskriften:

🤍 Skrubb leggene. Gjerne med en grovkornet skrubb og skrubbehanske. Da får du fjernet døde hudceller og gamle selvbruningsrester, og får et godt grunnlag for ny pleie.
🤍 Skyll leggene i kaldt vann og la dem hvile litt.
🤍 Så barberer du med Intuition fra EFI. Pass på at du har et ferskt eller ganske ferskt barberblad, slik at du unngår inngrodde hår.
🤍 Så er det tid for selvbruning. Selv foretrekker jeg å vente til dagen etter at jeg har skrubbet og barbert, men det er ikke et must. Påfør selvbruning, gi deg selv en god halvtime til å tørke, og hopp i seng.
🤍 Sov i en komfortabel pysjamasbukse, så slipper du å skifte sengetøy dagen etter. Et tips er også å ha det kjølig på soverommet, slik at du ikke svetter deg til striper i selvbruningen.
🤍 Bruk solkrem også på legger og føtter! Det gir faktisk en ganske fin glød, så det er ikke noe å frykte.
🤍 Etter en ukes tid: REPEAT 😉Her får du en nærmere titt på hudpleie-enheten som sitter rundt bladet. Gull verdt!

Nok skryt fra meg, nå er det på tide at du også får testa denne drømmen av en høvel. Og du får faktisk testa den GRATIS ved å bestille den HER. Du må betale 39,- for frakten, men det er det.

Når du bestiller en gratis startpakke, blir du automatisk abonnent. Men det betyr ikke at du forplikter deg til å kjøpe noe. Hvis du melder ifra til EFI innen det har gått 2 uker fra du mottok startpakken, får du ikke flere pakker i posten. Hvis du derimot velger å forbli abonnent, vil du motta nye blader til Intuition hver 4. måned. Da mottar du 2 stk 3-pakninger med bladrefiller, hvor totalprisen er 379,-. Hvis du liker høvelen, anbefaler jeg på det varmeste å forbli abonnent etter at du har mottatt startpakken. Det er veldig kjekt å alltid ha et nytt og ferskt blad når man skal barbere seg, slik at man slipper inngrodde hår og får et best mulig resultat.

Bestill gratis startpakke HER ❤️