Hverdagsliv

SÅ ENKELT AT DET KAN GJØRES UTE

10. juli 2022

Annonse HelloFresh / Rabattkode 1149IDA

LA OSS LAGE MIDDAG UTE I DAG! 🤩

Flere som holder seg på norsk jord denne sommeren? Og som syns at dagene kan bli litt lange og kjedelige? Jeg rekker opp hånda 🙋🏼‍♀️ Vi bestemte oss for at vi ikke orket å dra med oss barnet på sydenferie i år, vi vil spare debuten til neste sommer når han er blitt over to år. Så det så! Men selv om det er selvvalgt, kan jo dagene bli litt lange og ikke minst like når man er hjemme hele sommeren. Jeg kjenner allerede at jeg er allergisk mot å være hjemme. Altså, få meg UT! Så i dag bestemte jeg meg for at vi skulle ta med oss stormkjøkken og dagens HelloFresh-pose ut, og kjøre hele middagsopplegget i frisk luft. Det angret vi ikke på, for det var heelt nydelig. Kan se for meg at vi gjør det samme på stranda en dag snart.

I dag var det kremet bacontortelloni med stekt squash og fersk basilikum som stod på menyen. Det tok nøyaktig 30 minutter å lage den, og for en god rett. Denne skal jeg lage flere ganger i mitt liv. Og er det bare meg, eller kan maten gjerne smake bedre ute i det fri? Akkurat som om man blir mer takknemlig for maten? Hvis nei – ikke bry deg om meg 😂 Jeg koste meg ihvertfall ekstra mye med middagen i dag, og det tror jeg gutta mine gjorde også.

RABATTKODE: 1149IDA

Nå har HelloFresh snart vært en del av livet vårt i et helt år, både i forbindelse med samarbeid og utenom. Det er ikke mange pauser vi har hatt fra matkasse, og jeg er så fornøyd at det nesten er vanskelig å beskrive. Alltid middag tilgjengelig i kjøleskapet. Aldri stress og mas i forbindelse med middag. Og shit, som vi har utvidet middagshorisonten vår! HelloFresh byr på retter som vi aldri ville tenkt på å lage i vår villeste fantasi, og det hender faktisk at vi gjenskaper rettene i helgen når vi ikke har matkasse. Helt gull, rett og slett ❤️Et lite minus ved å lage maten ute er at serveringen kanskje ikke blir like estetisk vakker og bildevennlig, men det får gå 🤪
Har du lyst til å teste matkasse fra HelloFresh i sommer? Da kan du bruke rabattkoden min 1149IDA og få en kjempegod pris. Du får da 30% rabatt på de to første matkassene dine, og 20% rabatt på de to neste. Til sammen sparer du opp til 1149 kroner på dine fire første kasser. Dét er mye penger å spare på mat! Det er heller ingen bindingstid, så det er helt ufarlig å prøve ❤️

Bestill din første matkasse HER, og ha en nydelig sommerdag videre ☀️