Hverdagsliv

I SOMMER KOBLER JEG UT MED LYDBOK

24. juli 2022

Annonse Nextory / Prøv gratis i 45 dager HER

EN MAGISK KVELD 🧡

Tar du noen ganger en pause fra livet for å gjøre ingenting? Jeg liker å tro at jeg gjør det, men sannheten er at jeg sjeldent gjør det. Sannheten er at pausene hvor jeg burde gjort ingenting, går med på å barbere legger, henge opp klesvask og svare på mail. Det var ikke sånn før jeg fikk barn, men nå er det kaos. Og jeg kjenner at jeg må øve. Øve på å gjøre ingenting. Ikke ha dårlig samvittighet for å bare… Puste. Koble ut. Herregud, det høres helt teit ut. Tenk at det å gjøre ingenting skulle bli så himla vanskelig.

Her om dagen gjorde jeg ingenting. Og med ingenting, mener jeg at jeg gikk ned til vannet med en lydbok på øra, satte meg ned på bryggekanten og lyttet mens jeg så sola forsvinne i bak svaberg og trær. Det var en helt merkelig følelse. Først følte jeg på den samme småpanikken som jeg gjør på Gardermoen når jeg har levert kofferten min. Hjelp, hvor er kofferten min?! Bare i babyversjonen, da. For på snart ett og et halvt år har jeg jo så vidt vært uten barnet mitt. Og så begynte hodet å lete etter ting jeg heller burde gjort enn å sitte her og surre. Men så gikk det en halvtimes tid, og jeg forsvant mer og mer inn i boka jeg hørte på. Mer og mer ut av den virkelige, kaotiske hverdagen jeg befinner meg i akkurat nå. Det var dritfint – om det er lov å bruke to så motstridende ord sammen.

Jeg har lenge hatt lydbok-appen Nextory, som etter min mening er den beste. Sånn helt objektivt, så er de også størst og best på norske bøker. De har over 400 000 (!) bøker, som du får ubegrenset tilgang til som abonnent.

Kunne du tenke deg å teste Nextory, kanskje? Da kan du faktisk få prøve gratis i hele 45 dager! Registrer deg gjennom denne linken, og lytt i vei. Det er ingen bindingstid eller oppsigelsestid. Og skulle du ikke ønske å være medlem videre (noe jeg selvfølgelig tror at du vil ønske), så har du i det minste rukket å lytte til noen bøker helt gratis 😎

Det som er så fint med Nextory trenger du ikke å være koblet på nett for å lytte – du kan lytte offline både på mobil og nettbrett. Og så liker jeg veldig godt at man kan lage sitt eget, lille «univers» inne i appen, med liste over bøker man har lyst til å lese, og bøker man har lest. Nextory kommer også med anbefalinger til bøker som kanskje kan passe deg, og det er gjerne her jeg finner bøker til ønskelista mi.

Her er lista over bøker jeg har lyst til å lytte til i sommer:

BØKENE JEG VIL LYTTE TIL I SOMMER 👆🏼

Har du tips til andre gode bøker hos Nextory som jeg burde lagre? Gå inn på Insta og tips meg!

Hvor mange bøker jeg rekker i sommer vet jeg ikke helt, men jeg gleder meg hvertfall til å sluke noen av disse. Forhåpentligvis får jeg med meg Gravlyset på en bok eller to også. Et partips fra meg er å lytte til lydbok sammen når man er på roadtrip, eller å legge seg ekstra tidlig for kvelden og høre på bok sammen 💞 Førstnevnte er ikke så lett når man har med seg en baby som kjeder seg i baksetet, men vi prøver 😂Registrer deg HER for å få 45 dager gratis prøveperiode 😀