Hverdagsliv

30-50% RABATT PÅ BERGANS SITT SOMMERSALG

7. august 2022

Annonse Bergans / Sommersalg med 30-50% rabatt her

Bergans sitt sommersalg er i full gang, og nå som det er en uke igjen, tenkte jeg at det var på tide å komme med en påminnelse. Salget varer til og med 14. august, så nå er det bare å løpe inn i nettbutikken og gjøre et kupp før høsten tar oss med… Storm? 🤭

Jeg har jo vært ambassadør for Bergans en god stund, og tør skryte på meg at jeg har funnet det beste av det beste på salget. Så her kommer mine tips! Og selv om det heter sommersalg, så skal jeg vise frem noen antrekk som er perfekte til høsten. Til regnværsdager, hytteturer, trilleturen til barnehagen, gåturen i skogen, den dagen du har kleskrise og bare vil gjemme deg i et sporty antrekk når du skal ut og handle. Bergans er ikke bare for folk som skal på topptur, de har så mye fint som også fungerer til en mer urban livsstil 🙌🏼Fine omgivelser, ja? Bildene er tatt hos Laagen, noen (veldig overprisa) glassbur hvor man kan sove i ett med naturen. Gøy å prøve, og ikke minst veldig bildevennlig! Men å våkne med hardt sollys i ansiktet lenge før babyen pleier å våkne…? Ney takk! Jeg kommer tilbake hvis de installerer screens i taket 😩😂

Her er første antrekk som jeg har plukket meg ut på sommersalget. Det perfekte antrekket til å ha på hytta, eller hvis man skal ut på skogstur på en mild dag. Det er ikke alltid jeg har lyst til å ha på joggis på hytta, og da er dette antrekket perfekt både innendørs og utendørs.

TIL HYTTEKOS OG SKOGSTURER🪵

T-shirt: Har du vært på jakt etter en flatterende og komfortabel t-skjorte i ull? Dagen er her! Urban Wool W Tee er en blanding av merinoull og Tencel. Den føles sval på huden når det er varmt, og varmer deg når det er kaldt. Du finner den HER.

Skjorte: Min andre Tovdal-skjorte i livet! Lett og komfortabel flanellskjorte som gir den ultimate tur-looken. Trodde ikke jeg kunne føle meg  fresh i flanellskjorte, haha! Du finner den i flere forskjellige farger HER.

Bukse: Fløyen Outdoor Tights Women i fargen Chalk Sand. Jeg blir aldri lei av Fløyen-buksa og elsker at den finnes i beige. Den har lårlomme med klaff, skjult baklomme med glidelås og refleksdetaljer. Den er høy i livet og har bredere linning for økt komfort. Skikkelig stretchy og comfy 💛 Du finner den HER.

Antrekk nummer to! Ser du meg ute på trilletur hjemme, er det dette antrekket 8/10 ganger. Fløyen-buksa og Roros-jakka er en uslåelig kombinasjon.

TIL HVERDAGS OG TUR⛅️

Jakke: Røros Down Light W Jacket W/Hood til knallpris på sommersalget. Favorittjakka mi som jeg har kjøpt i hele tre farger. Skulle gjerne hatt alle fargene, men da blir jeg nok utvist hjemmefra 🤪 Jakka er veldig allsidig. Lett og komfortabel, vattert, og med det vind- og vanntette ytterstoffet Pertex® Quantum. Den er også veldig kjekk å ha når det er sur vind ute, med høy krage og en god hette som sitter godt rundt hodet. Jakka funker alene, men også som ekstra isolasjon under en skalljakke eller kåpe. Du finner verdens beste jakke HER.

Bukse: Nok en Fløyen-bukse, bare i annen farge. Denne fargen heter Solid Charcoal/Cantaloupe. Finnes det noe mer å si om Fløyen-buksa?! Den er en av få turbukser jeg har funnet som er smal i ankelen og sitter pent på leggene 👌🏼 Du finner buksa HER.

Siste antrekk jeg hadde med meg på tur! Til når jeg skal ut og gå i skikkelig regnvær.

TIL REGNVÆRSDAGENE ☔️

Poncho: Regnjakke med en vri! Oslo Urban Poncho er unisex, og en skikkelig comfy og fin regnjakke. Vanntett (Vannsøyle: min. 10 000 mm), vindtett og har pustende egenskaper. En kul greie med denne regnjakka, er at den har to hemper som du kan feste på sykkelstyret. Da får du et lite telt over beina, som sørger for at du ikke får søkkvåte lår. Hvor smart?! Ellers er hetten tilpasset hjelm, og man kan enkelt justere størrelsen. Reflekser har den også, så du synes når du sykler rundt i byen! Du finner tidenes regnjakke HER.

Bukse: Den beige fløyen-buksa som jeg hadde til det andre antrekket også. Den er ikke vanntett, men ponchoen er såpass lang over rumpa at jeg gjerne bruker disse to sammen på en regnværsdag.

Må også tipse om noe som ikke er tøy, men som er et must å ha til familieutflukter: Dobbel hengekøye! Ble så glad da den var på sommersalg, og sendte avgårde link til venner som har ønsket seg 🤩 Husk stropper og myggnetting hvis du skal sove i den.Sjekk ut HELE sommersalget her. Det er så mange fine kvalitetsprodukter på salg. Mange ting som kan brukes hele året også, ikke bare sommervarer 🥰 Og ikke glem at salget kun varer til 14/8!