Hverdagsliv

JEG FORTSETTER SELV OM DET BLIR HØST

21. august 2022

Annonse EFI / Bestill her

EN SOM ER KLAR FOR HØST 🙋🏼‍♀️

Jeg har sjeldent gledet meg SÅ mye til at sommeren skal forsvinne. Makan til varm, tett og fuktig luft… Slitsomt! Og så er jo høsten min absolutte favoritt-årstid. Jeg gleder meg som en unge til boots, skjerf og nye, spennende serier på Netflix 🤪 Jeg gleder meg også til å være litt frossen, og senke meg ned i et varmt badekar, med gjørme i fjeset og Real Housewives of Beverly Hills i fotenden. Kos over hele linja, med andre ord.

Men selv om høsten kommer, skal jeg overhodet ikke slutte å stelle meg som jeg har gjort sommeren gjennom. Mitt step nr 1 for å unngå vinterdepresjonen: PLEIE MEG SELV. Jeg skal ha velpleide negler på både hender og føtter, nybarberte legger, nappede bryn og selftan i ansiktet hele høsten gjennom. Det at beina skal gjemmes i strømebukse eller jeans, er ingen unnskyldning for å slutte å pleie dem, spør du meg. Det blir litt som når man er opptatt av fint undertøy. Det er ikke så mange som skal se, men man føler seg mer vel når det er på plass 🤗

BESTILL INTUITION FRA EFI HER

Verdens beste barberhøvel blir med meg inn i høsten. Over syv år sammen, og det skal heller ikke ta slutt 💕 Den er gull om sommeren, men om høsten og vinteren er det helt nødvendig for meg å bruke denne når jeg barberer leggene. Bruker jeg noe annet, får jeg knusktørre krokodillelegger. Så takk og lov for Intuition fra EFI som har hudpleie rundt barberbladet, som gir masse fukt. En bonus er at man slipper å bruke barberskum 🙌🏼

Hvis du ikke har testet Intuition fra EFI tidligere men kjenner at det er på tide, så kan du bestille den GRATIS her. Du må bare betale for frakten, som koster 39 kroner.

Når du bestiller gratis startpakke, blir du automatisk abonnent. Men det er ikke sånn at du er pliktet til å kjøpe noe, og det er heller ikke noen bindingstid. Hvis du ikke ønsker å forbli abonnent, må du bare si ifra til EFI innen 2 uker etter mottakelse av startpakken, så mottar du ikke flere blader i postkassa.

Jeg vil anbefale på det varmeste å forbli abonnent, da! Da får du nye barberblader i postkassa hver fjerde måned, og det er helt GULL. For det første fordi man (hvertfall jeg) glemmer å kjøpe nye barberblader, og for det andre fordi at ferske barberblader = mye færre inngrodde hår, for de som sliter med det. Fortsetter du som abonnent, får du altså levert 2 stk 3-pakninger hver fjerde måned. Pris per. 3-pakning: kr 170,-. Det koster også 39,- i frakt, så totalpris per forsendelse er kr 379,-.

Og så, noe kult! Den gratis startpakken som er mulig å bestille nå, inneholder et ekstra produkt som ikke har vært inkludert tidligere. Nemlig et reiseetui som beskytter høvelen når du er på farta 😍Dette får du også med gratis når du bestiller gratis startpakke HER ❤️

Nå skal jeg drasse de nybarberte leggene mine (som fremdeles ikke er pakket inn i ullstrømpebukse eller jeans) ut og spise lunsj med kjæresten min. Mamma og pappa (aka mommo og moffa) er på besøk i helgen, så de skal få være litt barnepass mens vi pleier kjærligheten. Eller noe sånt.

Ønsker deg en nydelig søndag videre 🧘🏼‍♀️