Paraplyer

LONG TIME NO SEE-PARAPLYER

21. august 2022

Alt for lenge siden paraplyer, og hjelpes som de har vært etterspurt! Liten eller ingen tvil om at mine følgere trenger en dose negativ lesning. Mehe. Jeg er ikke vanskelig å be. Det tar bare litt tid å samle opp en bra liste med irritasjonsmomenter.

I dag pøser regnet ned, så det kunne ikke passet bedre med en ny runde paraplyer. Vi kjører på!

☔️ Når du blir med på å spleise på en gave til en bursdag du ikke hadde mulighet til å stille i, men bursdagsbarnet sender aldri noen melding og takker for gaven. Så du sitter og lurer på om du i det hele tatt stod på kortet, eller om bare var en slant som ble glemt. Men så er det jo smålig ut av en annen verden og sende en melding og spørre om «fikk du med deg at gaven var fra meg også», så du må bare leve videre i uvisshet, og være det rause, blide mennesket som du egentlig ikke er.

☔️ Lokalavisa som annonserer stort for: SØK I VÅRE DØDSANNONSER. Nei, skulle man henta seg en kaffe og tatt seg en scroll gjennom de digitale gravsteinene da? Funnet ut hvem som har rusla, som de sier her i Fredrikstad? Hyggelig aktivitet en søndag formiddag, det.

☔️ Godnatt-sangen til Bjørnis, den gjør meg så forbanna. En stygg sang som alle foreldre bør skjermes for. Jeg liker Bjørnis, altså. Det er bare den ene sangen som tenner på alle plugger.

☔️ Når man nærmer seg slutten av Love Island, og alle er kjærestepar og bestevenner fordi de vil vinne penger, og man må spole seg gjennom den ene falske daten etter den andre. Og så må jeg bare passe på å nevne at jeg heiet på Davide og Ekin-Su helt fra start, for et fyrverkeri av et par 🤠

☔️ Noen følgere… For å eksemplifisere, jeg skriver på Insta: Verken sommer eller jul er gode unnskyldninger for å drikke masse alkohol rundt barn. Irriterende følger: Resten av året er heller ikke unnskyldning for å drikke alkohol rundt barn, du burde kanskje skrevet det også du som når ut til så mange. Hadebra.

☔️ Papp. Altså, jeg er sikker på at naboene tror vi SAMLER på papp. Så inn i helvetes mye pappemballasje husstanden vår sørger for i løpet av en uke, hvordan går det an?! Vi bestilte mat på døra her om dagen, og han som leverte spurte: Har dere nettopp flytta hit? Ehm, nei, men vi er enige i at det ser sånn ut 🥲

☔️ Mobilabonnementet mitt som sendte meg en melding for å fortelle meg at jeg har vært kunde i 10 år. Javel, takk for info. Hvor er gaven min? Rabattkoden? Gratis data? Intet. Ikke at jeg trenger noe fra dem, men drit i å send meg melding hvis det ikke er for å gi meg noe. HVEM TRENGER Å VITE at de har hatt samme abonnement i 10 år? Jeg vurderer å bytte, bare fordi den meldingen tikket inn og forstyrret meg i noe jeg egentlig satt og holdt på med.

☔️ Lyden av fryseren. Lyden av satan, altså. Når jeg trenger noe fra fryseren, tenker jeg alltid gjennom om jeg kan finne en annen utvei, for jeg orker faktisk ikke lyden av den skuffen som er full av frost 😭

☔️ Vind som treffer deg midt i bakhuet og gir deg VIND-MÅNE. Går jeg tur og møter på en sånn vind, er tonen satt.Det var deilig å få ut! Nå har jeg jo ikke kommentarfelt på bloggen min lengre (du kan si hei på Insta hvis du vil), men jeg anbefaler likevel å skrive ned alle irritasjonsmomenter eller dele dem med en venn. Det føles SÅ godt å få det ut. Selv betydelige, små ting. Få det ut og gå videre i livet ❤️