Hverdagsliv

DEN STØRSTE LUKSUSEN JEG VET OM

4. september 2022

Reklame for Abilica / IDA25 gir deg 25% rabatt til og med 6. september

HEI FRA HJEMMEGYMMET 💪🏼

Kan man falle ut av treningsrutinene sine når man har hjemmegym? Klart man kan. Men det er mye enklere å komme seg opp på hesten igjen.

Og hør på dette: Slippe å gå ut døra for å trene i høst og vinter. Ingen buss. Ingen skraping av is på bilrute. Ingen frost i øyevippene. Ingen blå tær. Bare slenge på seg tightsen, trampe inn på hjemmegymmet og gjøre jobben.

Det høres nesten for godt ut til å være sant, men det er det ikke. Rett utenfor soveromsdøra mi står det et komplett hjemmegym, og jeg elsker det. Alt utstyret vårt er fra Abilica – kjøpt sjæl, utenom samarbeidet vårt. Abilica var et selvsagt valg for oss leenge før vi kom i snakk om å samarbeide. God kvalitet. Produkter som varer lenge. Fokus på bærekraft. Treningsutstyr og treningsglede for helt vanlige folk. Selvfølgelig for de ekstremt sporty folka også, men det er i hvertfall et brand som gjør at jeg ikke føler meg ekskludert selv om jeg er… Vanlig. Sofagris. Mammakropp. Jeg trener jo ikke for å se ut på en viss måte, jeg trener fordi jeg blir innmari glad av det, og hodet mitt trenger det faktisk. Har jeg dårlige dager, så er det gjerne trening som får meg over kneika. Det i seg selv, er jo grunn nok til å ha et hjemmegym.

Jeg er ganske sikker på at jeg hadde trent null ganger i uka om jeg ikke hadde mulighet til å gjøre det her hjemme. Livet føles egentlig som et maraton hvor jeg mellom levering og henting i barnehage, sprinter rundt og prøver å få gjort mest mulig. Når skulle jeg liksom reist til et treningssenter?! Jeg sier ikke at det ikke ville latt seg gjøre – men det kjennes ut som en pris jeg ikke er villig til å betale. Å trene styrke i lunsjen eller gå på mølla i en halvtime etter at barnet er lagt om kvelden – dét er redningen.Jeg får stadig mange spørsmål om hva vi har på hjemmegymmet, og om jeg kan linke til de eksakte produktene jeg har. Så i dag tenkte jeg det var på tide å lage en skikkelig gjennomgang her på bloggen, hvor jeg skriver litt om det vi valgte. Vi brukte god tid på å planlegge gymmet vårt og rådførte oss faktisk også med Abilica. De prøvde ikke å prakke på oss mest mulig utstyr, heller tvert imot. De anbefalte å starte med noen vekter, og heller bygge på etterhvert som behovet oppstod. Det er jeg veldig glad for! Jeg har ennå til gode å føle at vi har kjøpt treningsutstyr vi ikke bruker. Og ettersom månedene har gått, har jeg heller klikket hjem flere manualer og annet utstyr som jeg syns at gymmet mangler.

Men okey, her kommer en liten gjennomgang av utstyret på hjemmegymmet vårt 😀

🤍 Tredemølle: Her gikk vi for Abilica TM 65 AC BT, som er toppmodellen for hjemmetrening. Jeg skal ikke dykke inn i tekniske spesifikasjoner som ingen skjønner noe av uansett, men denne mølla hadde enkelt forklart alt vi var på utkikk etter. Den er enkel å stille inn, komfortabel å løpe på, og føles bred og stabil. I tillegg kan den enkelt klappes sammen og trilles rundt. Hvis man har liten plass men likevel ønsker seg en kvalitetsmølle, så er denne helt gull. Du finner den HER.
🤍 Rack og benk: Et rack til styrketrening var et must for meg, jeg elsker å trene styrke! Vi gikk for Abilica HalfRack 010 (HER) som funker utmerket til alle baseøvelsene jeg liker å gjøre, og det er bonus at man kan oppbevare vektskiver på baksiden. Hvis du vil ha et mindre og enklere rack, så har selvfølgelig Abilica det også. Når det kommer til benk, ville min kjære samboer ha en skikkelig bra en. Så vi endte opp med Abilica Premium FID Bench 2.0 (HER). Om det var jeg som bestemte alt, hadde jeg nok gått for en litt rimeligere benk. For eksempel Abilica WeightBench 2.0 (HER) som er litt mer budsjettvennlig. Et lite tips fra meg! Vektstangen vi gikk for heter Abilica WeightBar 200 cm 50 mm (HER) og vektskivene finner du HER. Jeg kjøpte nylig en SquatPad (HER) som gjør at det ikke er vondt å ha stanga på hoftene når man gjør hip thrust. Det er en øvelse hvor man gjerne klarer ganske mye vekt, men det er vondt å ha jernstanga direkte på hoftene når den blir så tung.

🤍 Manualer og stativ: Vi har kjøpt Abilica HexDumbbells (HER) og Abilica DumbBell Rack Maxi (HER). Hvis du tenker at du skal ha ALLE vekter tilgjengelig på gymmet ditt, blir det straks veldig dyrt. Et godt tips er å starte med det du tenker at du løfter akkurat nå og to måneder frem i tid, og så kan du heller bygge på etterhvert. 🤍 Diverse goodies: I tillegg til de “store” tingene, har vi en del mindre tilbehør. For å nevne noe: fitnessball med cover (HER), rubber bands (HER), treningsmatte (HER), kettlebells (HER) og resistance bands (HER). Sistnevnte hjelper meg å aktivere rumpa skikkelig i flere øvelser.Anbefaler forresten også Abilica GymFloor ECO (HER), så beskytter du gulvet under. Dette gymgulvet er kvalitet! Puslebrikkene er harde, sitter som støpt, og du kan skjære det til for å få det til å passe rommet. Stort pluss at det er laget i miljøvennlig materiale som er resirkulerbart.I dag er vi heldige, for jeg har fått dele ut en rabattkode hos Abilica! Det er lenge siden sist og jeg kan ikke love at det skjer igjen – så benytt muligheten mens den er her! Rabattkoden IDA25 gir deg 25% rabatt hos Abilica til og med 6. september. Huk tak i meg på Insta hvis du lurer på noe om produktene, så skal jeg prøve å hjelpe deg så godt jeg kan 🥰

Du kommer til Abilica HER.