Hverdagsliv

D ER VIKTIG!

4. januar 2023

Annonse EFI Norge / Bestill gratis startpakke med D-vitamin her

N🤍🤍🤍

Quiz: Hva i bildet over er det som er mangelvare om dagen? Svar: At jeg smiler og ler. Neida! Hehe. Riktig svar er selvfølgelig dagslys og soool. Til tross for at jeg er bittelitt glad i høst og sofakos, syns jeg mørketiden i Norge er litt for… Voldsom. Jeg føler at jeg tusser rundt i mørket hele tiden. Mørkt når man leverer i barnehagen, og nesten mørkt når man henter.

Visste du at mangelen på sollys påvirker oss i ganske stor grad? Sollyset er nemlig med på å gjøre så kroppen vår produserer D-vitamin, noe som er kjempeviktig for oss. En stor andel av oss mennesker som lever i land med mye mørketid, opplever at vi har mangel på D-vitamin.

D-vitamin fra EFI

Jeg var today years old da jeg fant ut at man bør ta D-vitamin i alle månedene som inneholder en R. Smart huskeregel, eller hva? Med andre ord: Du kan ta deg fri fra D-vitamin i mai, juni, juli og august – men bortsett fra det burde du passe på å få det i deg via kosten.

👉🏼Her er noe av det D-vitamin gjør for deg:

👉🏼Bidrar til immunsystemets normale funksjon

👉🏼Bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet

👉🏼Bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon

👉🏼I tillegg har D-vitamin en rolle i celledelingsprosessen

Punktene over her er det som er lovlig å påstå i en reklame. Jeg skulle gjerne skrytt enda hardere av D-vitamin for å påvirke deg til å kjøpe (og ikke minst huske å spise) det. For det er viktig! Men du får ta deg en rundtur på Google om du trenger ytterligere overbevisning. Nå har jeg i hvert fall informert!
EFI har produsert D-vitamin i Norge, etter strenge kvalitetskrav. Hver tablett inneholder 40  μg vitamin D3. Dette er samme type som kroppen produserer selv, og som du kan se på bildet er tablettene små og lette å svelge. Så disse er også for deg som ikke takler å svelge store kapsler.

Hvis du ønsker å prøve EFI sin D-vitamin GRATIS, så kan du bestille HER. Du betaler 39,- i frakt.

Må nevnes: Husk at du blir abonnent når du bestiller gratis startpakke. Men det er ingen bindingstid, og du er ikke nødt til å kjøpe noe utover startpakken. Ønsker du ikke å fortsette å motta D-vitamin i posten, så må du gi beskjed til kundeservice innen 3 uker etter at du mottok startpakken.

Ønsker deg en nydelig dag videre ❤️

No Comments

Leave a Reply