Forside

når mor trenger påfyll raskt

5. mars 2023

annonse Farmasiet / Rabattkode ida10 er gyldig til og med 26. mars

FØRSTE PAKKE PÅ NY DØR 😍

Det er muligens ikke lov til å si i 2023, men: Hva er det med menn? Som dere vet er vi midt i flytting, og mannen i mitt liv har naturligvis bidratt til pakkingen. Men hadde jeg visst hvordan han hadde tenkt å pakke, hadde jeg faktisk gjort jobben på egenhånd. Hvem pakker vekk bleier? Og alt det andre nødvendige som hører til stellebordet?! Hvem finner det nødvendig å pakke vitaminene våre inn i bobleplast og gjemme dem i en tilfeldig pappkasse? Hvorfor i alle dager måtte all såpen vår pakkes ned som om vi ikke har planer om å dusje de neste to ukene? Jeg slutter ikke å bli overrasket. Jeg burde kanskje sagt det med en teskje: De tingene vi bruker mest, tar jeg med meg i en bag når vi lukker døra for siste gang.

Med andre ord: Da vi flytta inn i nytt hus, ble det kaos i den lille familien på tre. Kaoset til far gjorde at vi hadde to bleier til disposisjon, og det føltes som å se en lunte brenne. Høres veldig reklamete ut det jeg skal si nå (og det er jo en reklame), men takk og lov for Farmasiet. De har sånn cirka alt mor, barn og en surrete far kan trenge. Jeg fikk bestilt bleier, kluter, såper og litt til. Og best av alt: Det kom på døra dagen etter takket være Porterbuddy. Bor du i Stor-Oslo, kan du faktisk få levert varene hjem samme dag hvis du legger inn bestillingen hos Farmasiet før kl 13.00. Varene blir satt på døra – og du kan be om kontaktløs levering. Det som er så digg med Porterbuddy er at du kan se hvor langt unna sjåføren er, og skrive beskjeder. Jeg bruker gjerne denne funksjonen til å understreke at den som kommer ikke må ringe på døra pga barn som sover 😅

I tillegg til det enorme utvalget av nødvendigheter, er jeg sikker på at Farmasiet og Porterbuddy redder veldig mange fra kleine situasjoner. Vi har vel alle hentet ut en resept på apoteket som vi ikke er veldig stolte av, og opplevd at det blir snakke LITT VEL HØYT om medisinen som helst skulle vært lagt ned i posen for lenge siden?! Ubeskrivelig digg at man bare kan logge inn med BankID og få reseptvarer levert på døra hjemme. Det er også et hack man kan lære sine besteforeldre, hvis de har vanskelig for å komme seg til apoteket selv ❤️ Man kan forresten få veldig god hjelp av farmasøyter selv om dette er et apotek på nett. Farmasiet sine farmasøyter hjelper deg gladelig på telefon, mail og chat – og du kan være anonym.

Jeg har vært så heldig og få en rabattkode av Farmasiet som gir deg 10% rabatt på nesten hele apoteket. Den er ida10, og er gyldig til og med 26. mars. Den gjelder ikke på allerede nedsatte varer, helgetilbudene som er markert med 2 for 1, legemidler og varer dekket av det offentlige.

REDDET AV FARMASIET 😅

Å slippe å bruke tid på å fly rundt og handle nødvendigheter er en stor luksus. Jeg har kjøpt litt mer enn det som var helt SOS, men hvorfor ikke handle det man likevel skal ha når man ser gode tilbud. Tenkte å vise dere hva som kom på døra mi, for jeg har noen skikkelig gode favoritter som jeg kjøper igjen og igjen:

TIL STELLESTASJONEN

Bleier fra Libero er en selvskreven gjest på stellestasjonen, og jeg er også veldig glad i FIKS-serien sine våtservietter og tørrkluter. Våtservietter bruker jeg nesten aldri på stellestasjon lengre, det blir mer til spisebordet og i sekken. Men tørrklutene! De er et must.

TIL DUSJEN

Så lenge jeg kan huske har jeg hatt en egen såpe til intimvask, og jeg kjøper ofte denne fra ACO. Den har aldri gitt meg noen problemer, og føles mild og fresh. Det finnes flere produkter i samme serie som er veldig gode, blant annet en vask som er oljebasert og et produkt du kan bruke når du skal barbere intime områder på kroppen. Intimbarbering er risikosport, det er om å gjøre det riktig!

TIL SKAPET PÅ BADET

Selv om jeg bruker solkrem hele året, er det nå blitt vår. Det betyr at de som ikke gidder å bruke solkrem hele året, trer inn i solkremsesong! Jeg anbefaler som alltid Cliniderm sine produkter, de er rett og slett best. Etter min mening! Sun Face Fluid Light & Mattifying SPF 50 +  er perfekt til alle som ikke vil velge mellom sminke og solkrem, den føles som en digg dagkrem. Sun Stick SPF 50 + er en liten stift som er kjekk hvis man for eksempel har føflekker eller arr som man ønsker å passe ekstra godt på. Jeg bruker den også på ører, ankler og fremsiden av hendene. Såpass liten at du kan ha den i selv den minste veska du har!

TIL TØRR OG SÅR HUD

Denne kremen er helt fantastisk til tørr og sår hud. Jeg ser mange skryter av den som en del av hudpleierutinen sin, men jeg bruker den faktisk aller mest til tørre barnekinn og til mine egne tørre knoker. I kulda kan jeg lett få sår, og denne hjelper raskt på problemet. Bruker den også i ansiktet hvis jeg for eksempel blir knusktørr rundt munnparti eller nese.

TIL KJØKKENET

«Vi» har klart å rote bort alt barneserviset, og derfor ble jeg veldig glad for å få disse hjem. Barnetallerkener fra Naomi som faktisk er norsk design. De tåler mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og fryser, og er uten plast. Gleder meg til å teste dem! Vitaminer fra Möller’s har vi jo egentlig i flyttelasset vårt, men ordensmennesket i meg orker ikke tanken på å hoppe over flere dager 😂

EN TRUSE MED SUPERKREFTER?

Det siste jeg skal trekke frem fra denne haulen er denne trusa. Har du hørt om mensentruse?! Det var helt nytt for meg, og jeg skal ærlig si at jeg ikke har troen i det hele tatt. Men nysgjerrigheten i meg klarer ikke å styre seg, og jeg skal gi trusene en sjanse. Mulig det må komme en update på dette! Hvis det funker helt gull, så er det jo en gave for miljøet og lommeboka.

Husk rabattkode ida10 når du handler ❤️

Nei, jeg får komme meg tilbake til gjengen og bidra med å skru, brette, kaste og rydde. Håper du har en nyydelig søndag!