Forside

VÅRT FOREVER HOME

8. mars 2023

DRØMMEHUSET VÅRT 🤍

Vi fant det! Plutselig stod det bare der. Ferdig, klart, til og med hagen var ferdig plantet. Hva skulle vi gjøre? Fortsette med husbyggingen, som begynte å tære på allerede før vi var ferdig med å innhente priser, vel vitende om at det ville ta 2-3 år før vi i det hele tatt kunne begynne å tenke på et uteområde… Eller hoppe over der hvor gjerdet var lavest, og gå for dette fantastiske huset? Med egne og godt gjennomtenkte hustegninger, hadde man jo mange tanker om hvordan ting skulle være. Men dette huset var søren meg ikke langt ifra, det hadde mange av kvalitetene som vi hadde tegnet inn i vårt eget hus.

Så, vi gikk for det. Etter noen smertefulle dager hvor vi ikke ante om vi kom til å by mot andre. Har du hørt om «hemmelig bud»? Det var nytt for meg, men muligens det grepet som gjorde at vi endte opp med drømmehuset vårt. Jeg har jo delt en del av dette hjemmet på Instagram, men ingenting på bloggen. Så jeg tenkte i første omgang å dele bildene fra annonsen. Nå har vi jo flyttet inn, og huset er fullt av pappesker. Gleder meg til å vise mer etterhvert 💕 Alle bildene er tatt av FOTOetcetera AS, takk for lånet!Jeg elsker virkelig fasaden. Den inneholder materialer jeg aldri hadde tenkt på å velge selv, men nå føles den 100% riktig. Den buede formen på terrassen og belysningen gjør det hele til en 10/10 fasade etter min mening.


En ganske rå garasje, som ikke ser like fantastisk ut etter at vi har flyttet inn, hehe. Men vi skal nok få en viss orden her. Ene siden skal brukes til gym, og andre til bil.


Inngangspartiet sett innenfra.

Takterrassen! Den er jo til å gråte av. Jeg lurer på om vennene mine kommer til å bli lei av å motta snaps av himmelen etterhvert… Er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre her oppe enda. Hadde vært fint med spisebord, men spørs hvor ofte det blir brukt. Et par solsenger må vi uten tvil ha!

Hage og uteområdet. Fortsetter å klype meg i armen, jeg! Her skal vi tilbringe store deler av sommeren, med lek, bading, middager, vin og folk vi er glad i.Fra uteområdet og inn på kjøkkenet. Elsker dette utsnittet!


Og dette. Et sosialt, mørkt og vakkert kjøkken som på mange måter er hjertet i huset. Liker veldig godt at det er brukt ulike materialer på frontene, det hadde jeg aldri tenkt på å gjøre selv.

Stue og spisestue. Ikke for stort, noe som fort kunne blitt et problem i et så stort hus. Liker at de sonene hvor man skal hygge seg ikke er gigantiske. Det var først når jeg gikk inn i dette huset, at jeg skjønte hvor feil det var av oss å tegne en 36 kvadratmeter stor sofagruppe med 6 meter takhøyde.

Soverommet og garderoben til de voksne som bor i huset. Og jeg er en av dem! Woop.

Kontoret mitt – som allerede er malt i en annen farge. Hoveddelen av huset har 5 soverom, så her er vi heldige og ha vært vårt kontor.

Guttene sitt bad!

Og mitt bad.

Gjestebadet. Stort pluss at både gjesterom og gjestebad er i egen etasje, da kan jeg holde ut å ha besøk litt lengre, hehe.

Ett av to vaskerom. Hjelp, det blir jo litt å holde styr på og? Føler nesten jeg burde hatt som fulltidsjobb å holde orden på dette huset, jeg. Men det blir bra! Må bare komme inn i rutiner og lese alt av dokumenter og bruksanvisninger.

Jeg er virkelig helt overlykkelig over dette huset. Mest av alt er jeg lettet over at vi har landet, nå skal vi forhåpentligvis ikke flytte på 20 år. Minst! Og så er jeg veldig fornøyd med at vi har fått oss skikkelig arbeidsplass, vi som jobber hjemmefra hver eneste dag. Hurra! ❤️