Forside

LIFE HACK FOR DET KAOTISKE SMÅBARNSLIVET

11. juni 2023

annonse Askeladden navnelapper / 15% rabatt når du handler for over 600 kr HER

ASKELADDEN NAVNELAPPER: SNART 15 000 REVIEWS OG 4,8 I SCORE HOS TRUSTPILOT 🏆

Jeg tror ikke jeg innså hvor dyrt det er å ha barn før jeg skulle ut og kjøpe et ordentlig par sandaler til sønnen min. Kort tid etter trengte han joggesko. Deretter noe de voksne kaller for overgangssko. Og så var det plutselig var det tid for både gummistøvler og vinterstøvler, før tidsmaskinen sa poff, nå må du ut og kjøpe sandaler igjen. Et par kvalitetssko til barn koster fra 599 – en litt mildere måte å si seks hundre spenn på. Med andre ord: Vi har ingen (sko) å miste. Det hørtes kanskje litt dramatisk ut. Men, virkelig! Å miste barnet sine sko føles litt som å bite i en sur sitron.

Hvor høyt jeg faktisk elsker Askeladden Navnelapper, forstod jeg ikke før jeg hadde satt igjen et par semskede skinnsandaler i størrelse 23 på stranda. Med et blafrende UV-telt i den ene hånda, og overtrøtt unge i den andre, ble det rett og slett for mye for mor, og eiendeler gikk tapt. Dagen etter fikk jeg en SMS av en fremmed, om at sandalene stod trygt plassert på et svaberg, og det var bare å dra og hente dem. Den SMS’en hadde jeg aldri fått, hvis jeg ikke hadde pyntet de små skoene med Askeladden Navnelapper. En liten navnelapp i hver såle – med navn og telefonnummer. Bare der sparte vi 600 kr og den innbilte smaken av en sur sitron 🙏🏼Hvis du ikke har skjønt det allerede: Askeladden Navnelapper lager blant annet navnelapper, som man kan sette på klær og eiendeler for å ha litt bedre kontroll i en kaotisk hverdag. Mange nybakte foreldre (meg selv inkludert, for to år siden) lurer nok på hva som er best når man skal merke klær. Det finnes jo ulike varianter der ute. Forskjellige leverandører av klistremerker, tusjer og stempler. Selv hoppet jeg bukk over alle, og gikk for Askeladden Navnelapper med det samme. Og det var fordi at noen snille mennesker på internett hadde gjort jobben for meg, og testet det som var å teste. Den beste måten å merke klær og ting på, var utvilsomt ved hjelp av Askeladden Navnelapper.

Jeg stoler egentlig ikke på ting som skal klistres fast på noe. Klister faller alltid av. Det seg være dusjhyller, BH-teip eller myggnetting på dørkarmen. Men Askeladden Navnelapper kan du virkelig stole på. Du kan ta dem av hvis du vil, uten å gjør skade på klær og gjenstander. Men fester du dem riktig, faller de ikke av. TAKK.

Husk at du får 15% rabatt hos Askeladden Navnelapper når du bestiller produkter for over 600 kroner her! 🧡

Nå tenkte jeg å vise hvordan jeg bruker de ulike produktene fra Askeladden Navnelapper. De har nemlig mange godiser i nettbutikken sin, og her er noen av mine favoritter:

NAVNELAPPER 👆🏼

De klassiske navnelappene er en selvfølge, de har gjort lommeboka mi mange tjenester på bare to år! Jeg bruker dem til alle klær, og til en god del bamser, leker og bøker. Alt som noen gang skal ut av hus, egentlig. Navnelappene sitter som sagt godt, og tåler 60 grader i vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, stekeovn og mikro.

Noen tips til deg som nå skal starte et liv med navnelapper:
– Skriv fornavn, etternavn og telefonnummer med +47 foran (Navnelappene jeg viser her, er strippet for det meste av personopplysninger).
– Fest navnelapper på alt som barnet skal ha med seg på ferie. Bank i bordet, men skulle barnet bli borte for deg, så er hen merket med navn og nummer. Inkludert landskode!
– Sett navnelapper på alt som skal i barnehagen! Gjerne så synlig som mulig, det vil de som jobber i barnehagen sette pris på.
– Velg figurer og farger som barnet syns er gøy, det kan være nyttig at barn kjenner til at de har en lapp som forteller hvem de er. Synlige lapper er mest praktisk, og hos Askeladden Navnelapper er det nesten ueeendelig med muligheter for design! Jeg kan sitte og dulle med de navnelappene lenge, nyter dagene før barnet vil bestemme helt selv
– Ett sett inneholder 120 lapper. Klipp av en stripe som du kan oppbevare i kurven i barnehagen. Da er det enkelt å merke noe i farta hvis du har glemt.
– Jeg har navnelapper liggende i veska og i bilen av samme grunn. Anbefales.
– Når du skal feste navnelappene, husk å sette dem på en lapp inne i plagget, ikke på selve stoffet. Plagg som ikke har lapp, har behov for strykelapper istedenfor. Det hender at man møter på barnetøy helt uten plagg, og derfor anbefaler jeg å ha et sett med strykelapper liggende selv om de ikke blir brukt så ofte her i hus.

Du kan lage dine egne navnelapper her.

STORE NAVNELAPPER 👆🏼

Disse funker likt som navnelappene over, bare at de er større. Jeg liker å bruke dem på litt større eiendeler, som sykkel, vogn og hjelm. For ikke å snakke om drikkeflaske! Ikke at drikkeflaska er så svær, men det er fort gjort å forsyne seg av andres flasker. Alle har jo prikk like flasker, hehe. De minste barna kan kanskje ikke lese navnet sitt, men kjenne igjen navnelappen? Det kan faktisk funke.

Store navnelapper finner du her!

MINILAPPER 👆🏼

Endelig har jeg tatt meg sammen og lyttet til et tips jeg har fått av flere enn én følger. Jeg har bestilt minilapper med mitt eget navn! Først og fremst for å få slutt på alle småkranglene jeg har med samboeren min. Og disse kranglene gjelder…. Lader til iPhone! Haha. Nå har jeg markert laderen min, og han kan jo bare prøve seg på å påstå at den er hans. Minilappene er også supre til andre småting, som for eksempel drikkeflaske, leppomade, solbriller, nøkler ++. Jeg har satte en på selve iPhonen også, fordi jeg er så lei av å løfte opp samboeren sin i 50% av tilfellene. Feil telefon – igjen! i-landsproblemer, jeg vet. Man er heldig når man har problemer som kan løses av en navnelapp.

Kjøp deg en bedre hverdag med minilapper her. Neida, hehe. Joda.

VEGGDEKOR 👆🏼

Askeladden Navnelapper har ikke bare praktiske og nyttige produkter, de har da litt gøy også! Jeg har falt helt pladask for veggdekoren deres. Startet forsiktig med noen skyer rundt bokhylla, men har faktisk vurdert å dekke en hel vegg med prikker. Klistremerkene er enkle å sette på – og ta av. Hvis det blir skeivt eller hvis du vil fjerne, så er veggen under like fin. En super måte å fornye rom på, uten å måtte gå til innkjøp av maling og masse styr. Jeg vurderer å pynte litt over stellebordet også, for å gjøre det litt hyggeligere der.

Veggdekor finner du her.

BURSDAGSKORT 👆🏼

Askeladden Navnelapper har nylig lansert bursdagskort, og de er både fine å se på og fine i pris. Det koster bare 79,90 for 10 kort. Å ha en eske med bursdagskort i heimen, har jeg jo tipset om flere ganger. Så her kan du gjøre et kupp og fylle opp esken. High five for å slippe den meningsløse turen ut for å kun kjøpe bursdagskort. For det har man selvfølgelig glemt, men så er man en ansvarlig voksen som ikke kan møte opp uten kort… De kan selvfølgelig også brukes som bursdagsinvitasjoner!🥰

Disse kortene og mange flere, finner du her.
Håper du ble inspirert til å sette Askeladden Navnelapper på at du eier – bortsett fra mat i kjøleskapet. Hadde seriøst kastet ut mannen min om han begynte med det 🤓😂 Nå skulle jeg egentlig bare tulle, men det resulterte i en meget god idé. Det finnes jo faktisk to grupper mennesker som bør merke maten i kjøleskapet. Bor du i kollektiv eller deler kjøleskap med en haug av rotehuer på jobb? Kanskje Askeladden Navnelapper kan gjøre noe bra for deg også 😎

Og med det takker jeg for meg – ta deg heller en tur inn til Askeladden Navnelapper 😍