Forside

ER LEGGENE DINE KLARE FOR SOMMERFERIE?

14. juni 2023

annonse EFI Norge / Bestill gratis startpakke med Intuition HER (39,- i frakt)

EN MUST HAVE OM SOMMERN – OG RESTEN AV ÅRET 🦋

Hvis du har fulgt meg en stund, så har du sikkert hørt meg skryte av denne barberhøvelen før. Intuition fra EFI – verdens beste barberhøvel. Etter min mening, ihvertfall! Og jeg har et par kriterier som en barberhøvel må oppfylle, for å si det sånn. For det første så får jeg lett den kjipeste, tørreste krokodillehuden på leggene. Da jeg prøvde Intuition for første gang, var det kjærlighet ved første blikk. For den pleiende hudpleie-enheten som sitter rundt barberbladet, ga meg silkemyke legger. Leggene mine glinset resten av dagen, og var så fornøyde som de aldri har vært til å være nybarberte. Fra tørre flak, inngrodde hår og røde nupper, til glødende sommerlegger. Ikke rart at jeg har vært lojal i så mange år, kanskje?

Et annet kriterie er at shavingen må gå raskt. Hverdagen har så høyt tempo, og når jeg først kommer på at leggene ser ut som ustelte kaktuser, er jeg som regel på vei ut døra med en utålmodig 2-åring hengende i legghårene. Og er det noe Intuition kan, så er det å shave leggene mine raskt. Takket være hudpleie-enheten, sklir høvelen over legger og lår på et blunk – armhulene også, hvis det er batteri på iPaden som underholder 2-åringen  (neida, joda). Uansett: En super høvel  for travle mammaer med tørre legger.

BESTILL EN GRATIS STARTPAKKE 🧡

Hvis du ikke har prøvd Intuition tidligere, kan du nå bestille en gratis startpakke og få herligheten hjem i postkassa. Du får da barberhøvel og blad, i tillegg til et superpraktisk reise-etui. Etuiet er eksklusivt akkurat nå, og ikke noe man får med til vanlig

Du betaler kun 39 kroner i frakt for å få startpakken tilsendt. Og husk at du blir abonnent! Så hvis du ikke skulle ønske å være det videre, må du si ifra til kundeservice innen 2 uker etter at du mottok startpakken din.

Å være abonnent av Intuition, går ut på å få tilsendt nye barberblader til høvelen din hver fjerde måned. Da mottar man en pakke som inneholder 2 stk 3-pakninger med barberblader. Sendingen koster 397,- inkludert frakt, noe som vil si at abonnementet koster deg 99,- per måned.Det er ikke mye jeg liker å abonnere på, men barberblader er en av de tingene jeg faktisk har innsett nytten av. Jeg fant nemlig ut at årsaken til at jeg hadde inngrodde. hår og nupper, var at jeg brukte slitte og oppbrukte barberblader. Da jeg skiftet ut oftere, og tok bedre vare på bladet som var i bruk, ble jeg kvitt problemet. Så å få tilsendt ferske blader en gang i blant, er helt ypperlig. For hva glemmer man gjerne å kjøpe når man somler rundt på matbutikken? Ja, nettopp. Barberblader! Plutselig står man der kvelden før kvelden, og innser at man ikke får gjort forarbeidet likevel.Se, så fint etui! Det er faktisk veldig lurt å beskytte bladene når man er på farta. Fort gjort å få smuss og skader på høvelen når den bare ligger og slenger i toalettmappa. Og det kan igjen gå ut over resultatet på shavingen!

God sommer fra meg og mine legger, til deg og dine. Enten dere skal ut og fly, eller bare kose dere hjemme 🥰

Bestill din gratis startpakke her 💕